O mně

Jsem student záchranář a věnuji se poskytování medical servisu na společenských, sportovních, kulturních akcích a filmových či televizních natáčení. Již sedm let je zdravotnictví součástí mého života a své zkušenosti teď nabízím Vám!

Jmenuji se Ondřej Dittrich, studuji obor zdravotnické záchranářství a jsem zdravotní sestra. Už odmala pro mě bylo zdravotnictví jasnou volbou a už od základky jsem věděl, že jednou chci „jezdit se záchrankou“. Jako střední školu jsem zvolil obor praktická sestra a po maturitě se jasně vydal na vysokou školu, obor zdravotnické záchranářství.

Od dob covidu se mimo studium a praxi věnuji zdravotnickým dozorům a díky početným zkušenostem jsem do oboru skočil na vlastní pěst. Mé znalosti a zkušenosti Vám nabízím pro zajištění hladkého průběhu Vaší akce nebo Vašeho projektu. Mimo studium zdravotnických oborů
může o mé kompetentnosti vypovídat i praxe z velkých kulturních a společenských akcích.

  • Rock for People 2024
  • O2 Aréna – Většina akcí v rozmezí 2019-2020
  • O2 Universum – Většina akcí v rozmezí 2019-2020
  • Fórum Karlín – Většina akcí v rozmezí 2019-2020

Mimo akce velkých rozsahů mám však zkušenosti i z menších koncertů, slavnostní, párty, teambuildingů nebo filmových či televizních natáčení.

  • Zrádci (FilmBrigade)
  • Teambuilding (Rothschild & Co)
  • Tah císařem (MIA FILM a Gruppe 5 Filmproduktion)
  • Máme rádi Česko (STAR WORKS)
  • Zelená Hora žije (Ameba Production)

Jelikož EventMedic je v tuto chvíli projekt jednoho člověka, specializuji se na akce menšího rozsahu, což však v mých očích neubírá jejich důležitosti a já k nim tak přistupuji. Kromě fyzického zajištění dohledu na akci Vám pomohu i s plánováním bezpečného průběhu. Díky zkušenostem z akcí menší i většího rozsahu Vám na klíč předložím návrh zdravotního zajištění akce včetně rozpisu sil a prostředků, jejich rozmístění a materiálního zajištění. Udělám maximum pro klidný průběh Vaší akce a Vy můžete být v klidu, protože:

„Kdo je připraven, není překvapen.“

Mou nejsilnější stránkou je schopnost přizpůsobit se na míru Vaší poptávce. Do maximální míry se budu snažit vyjít Vám se vším vstříc a společně vždy najdeme nejlepší řešení. Jsem mladý a progresivní, snažím se do oboru zdravotnických asistencí přinést nové trendy, postupy a technologie. Inspiruji se v zahraničí.

Tolik o mně, nyní už stačí jen kliknout na tlačítko níže a pojďme se potkat.

Kontakt

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.
Jméno a příjmení
Zvolte charakter akce
Pokud v seznamu akcí nenajdete možnost, který by Vaší událost nejlépe vystihovala, zvolte „Jiné“ a do detailů akce, prosím, napište podrobnosti.
Zkuste mi v pár větách shrnout o jakou akci se jedná a o jaké zdravotnické služby máte zájem. Podrobnosti vyřešíme individuálně.